عضو هیئت مدیره یک شرکت تولید کننده قطعات الکترونیکی گفت: با صرف سرمایهگذاری بیش از یک میلیون دلاری در خطوط تولید، کشوردر ساخت «جلو آمپر» به خودکفایی رسیدیم، همچنین تولید قطعات شبکه خودرو در بخش الکترونیک با سرمایهگذاری پنج میلیون دلاری داخلیسازی شده است. به گزارش خبرنگار ما،عباس حاتمی عضو هیئت مدیره ،فروش و بازاریابی […]
عضو هیئت مدیره یک شرکت تولید کننده قطعات الکترونیکی گفت: با صرف سرمایهگذاری بیش از یک میلیون دلاری در خطوط تولید، کشوردر ساخت «جلو آمپر» به خودکفایی رسیدیم، همچنین تولید قطعات شبکه خودرو در بخش الکترونیک با سرمایهگذاری پنج میلیون دلاری داخلیسازی شده است.
به گزارش خبرنگار ما،عباس حاتمی عضو هیئت مدیره ،فروش و بازاریابی یکی از شرکت های موفق قطعه در جریان بازدید خبرنگاران از خطوط تولید شرکت عظام در جمع خبرنگاران گفت: این شرکت از آغاز امسال با پیش بینی مناسب از تحریم ها و همچنین برقراری ارتباط مناسب با شرکتهای معتبر اروپایی، موفق به انجام سفارشات مناسب برای واردات قطعات خودرویی مورد نیاز شده است.
عضو هیئت مدیره سازه پویش یادآور شد: قطعات ذکر شده شامل قطعات موتور و ای. ام. اس (EMS) – مدیریت سوخت رسانی – خودرو بود.
حاتمی به بومی سازی قطعات الکترونیکی های تک در این شرکت اشاره کرد و گفت: با صرف سرمایهگذاری بیش از یک میلیون دلاری در خطوط، اکنون در تولید مجموعه «جلو آمپر» به خودکفایی رسیدیم، همچنین تولید قطعات شبکه خودرو در بخش الکترونیک با سرمایهگذاری پنج میلیون دلاری داخلیسازی شده است.
عضو هیئت مدیره سازه پویش با اشاره به کارهای شاخص انجام شده گفت: در این شرکت واردات خط کویل موتور (یکی از اقلام مدیریت سوخت رسانی خودرو) تحت لیسانس فرانسه است و در این زمینه پنج میلیون یورو سرمایه گذاری انجام و طی سه تا چهار ماه آینده خط تولید آن راه اندازی و محصولات وارد بازار خواهد شد ، همچنین از توان صادرات این محصول نیز برخوردار خواهیم شد.
وی افزود: امروز و در شرایط کنونی اقتصاد که مجلس شورای اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیماتی در خصوص ارز داشتهاند، شاهد رشد قیمتی کالاها هستیم که زمینهساز نگرانی قطعه سازان از شرایط بازار شده است.
عضو هیئت مدیره شرکت سازه پویش ، خواسته اصلی خود از مسئولان را حمایت از تولید داخل برشمرد تا بتوانند در یک بازار متعادل و پایدار به انجام فعالیت بپردازند.
وی یکی از دلایل اصلی موفقیت شرکت در چند سال اخیر را به کارگیری ۸۰ مهندس در بخش تحقیق و توسعه شرکت برشمرد که امروز هم این تیم قادر است در ساختار کنونی اقتصاد با نوسان اندک به فعالیت خود ادامه دهد.
حاتمی در پایان گفت: در صورتی که دولت به انجام حمایت از قطعه سازان بپردازد، توان توسعه کار و صدور محصولات به سایر کشورها را خواهیم داشت.