
امیر کربلایی-صدای دیپلماسی(idva):تحرکات اخیر آمریکا در منطقه و در مقابله با ایران از دید همپیمانان و همفکران رئیس جمهور آمریکا نوعی سیاست جهت کنترل رفتار هنجارشکنانه ایران بوده و هست. تفکری که عملا ایران را در عراق، سوریه، لبنان، یمن و شمال آفریقا به عنوان عنصری نامطلوب در اذهان سیاسی جهان تداعی می کند. بعد […]
امیر کربلایی-صدای دیپلماسی(idva):تحرکات اخیر آمریکا در منطقه و در مقابله با ایران از دید همپیمانان و همفکران رئیس جمهور آمریکا نوعی سیاست جهت کنترل رفتار هنجارشکنانه ایران بوده و هست.
تفکری که عملا ایران را در عراق، سوریه، لبنان، یمن و شمال آفریقا به عنوان عنصری نامطلوب در اذهان سیاسی جهان تداعی می کند.
بعد از تهدید احمقانه جان بولتون جهت اعزام ناو گروه جنگی به خلیج فارس جهت خط و نشان کشیدن برای ایران، نوعی دوگانگی در سیاست خارجی آمریکا نمایان گشت.
آینده منطقه به تصمیمات احساسی گره خورده است. ترس از قدرت پنهان ایران و نیز تفکراتی که در ذهن تمام نیروهای نظامی ایران در این چهل سال برای مقابله با آمریکا شکل گرفته معادلات جنگ را پیچیده تر کرد.
آمریکا کاملا می داند که کوچکترین خطایی در منطقه، آتش جنگ را در وسعتی به اندازه خاورمیانه و چه بسا بزرگتر گسترش خواهد داد.اما واقعیت ماجرا چیست.
بعد از فرمایشات حکیمانه رهبرمعظم انقلاب در بحث عدم مذاکره زیر بار فشار، دولت ترامپ برای خروج از فضاحتی که مشاوران احمقش برایش ساخته و تراشیده اند با فرستادن واسطه هایی به ایران سعی در جمع کردن آبرومندانه ماجرا دارد اما رویای این شخص زمانی کاملا بر باد رفت که رهبر انقلاب در دیدار با نخست وزیر ژاپن حتی حاضر به دریافت نامه پیشنهادات ترامپ هم نشد چه برسد به پاسخگویی به آن.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پیش است و ترامپ بارها تهدید کرده که در صورت رای نیاوردن بازار آمریکا سقوط خواهد کرد و اقتصاد این کشور نابود خواهد شد به همین دلیل بسیار در تلاش است تا از هر طریقی از این کارزار با موفقیت عبور کرده و عملا با انجام عملیات های روانی، ذهن و فکر مردم آمریکا را در بحث انتخابات با خود همسو کند.
یکی از این عملیات ها دفع تهدید ایران است. ترامپ در سیاست سابقه ای ندارد اما با استفاده از فکر اقتصادی خود با بزرگنمایی و خطرناک نشان دادن ایران سعی در استفاده از ظرفیت مالی کشورهای مرتجع عربی جهت منافع خود و کشورش و عملا رویارویی آنها با ایران را دارد.اما قدرت بازدارنده ایران عملا راه را بر هر اقدامی می بندد .
مسئولان ایرانی بارها بر عدم توانایی آمریکا و احتمال صفر بودن گزینه جنگ تاکید کرده اند اما این نکته بسیار دور از ذهن نیست که با توجه به نظرسنجی ها و اینکه عملا پایان ترامپ آغاز گشته احتمال این است که این شخص به علت ناکامی در انتخابات و جهت تلافی کردن ،جنگ را برای دولت بعدی به ارث بگذارد پس نباید خیلی خوشبینانه به ماجرا نگریست.